Desarticulada un banda de sis integrants que traficaven a traves d’un negoci de ‘telecoca’ des d’Alzira

Sábado, 15 de febrero de 2020 | e6d.es
• A més, dos d'ells també estan acusats de tinença il·lícita d'armes en localitzar-los una escopeta retallada

._000753
Agents de la Policia Nacional han detingut a sis persones, dues dones i quatre homes, totes d'origen espanyol, com a presumptes autores dels delictes de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, a més dos d'elles també estan acusades de tinença il·lícita d'armes en localitzar-los una escopeta retallada amb munició en el seu domicili. Es van realitzar cinc registres a Alzira i a Tavernes Blanques en els quals es van intervindre 800 grams de, pel que sembla, cocaïna, 40 dosi de, pel que sembla, marihuana i 34.000 euros.
Les investigacions van començar inicialment sobre un matrimoni de la localitat d'Alzira, el qual se sospitava es dedicaria a la venda de cocaïna.
Durant les investigacions, es va detectar que la parella venia tant des del seu domicili, com que també oferia el servei de “telecoca”, desplaçant-se un dels dos a un punt acordat prèviament amb el client per a fer la transacció.
Prosseguint amb les investigacions, es va identificar a una tercera persona,  considerada la proveïdora de la substància, la qual acudia una vegada per setmana al domicili de la parella per a proveir-los, sent interceptada el 16 de gener al costat de la seua dona quan presumptament anaven a realitzar una dels lliuraments, localitzant en el cotxe en el qual viatjaven 500 grams de, pel que sembla, cocaïna i diners, per la qual cosa van ser detinguts.
Arran de la detenció es van realitzar dos registres en els domicilis en els quals el detingut ocultava la substància per a anar proveint als seus clients. En aquests dos registres en la localitat de Tavernes Blanques es van localitzar i  es va detindre a dos germans del proveïdor, que col·laboraven amb aquest, que pel que sembla es feien càrrec de la venda a la menuda.
Finalment, es va realitzar una segona fase de registres en el domicili i garatge del matrimoni del qual era objecte inicialment la investigació, intervenint 160 dosi de, pel que sembla, cocaïna, preparades per a la seua venda i uns 28.000 euros, a més d'una escopeta retallada i gran quantitat de munició. Els detinguts, tres d'ells amb antecedents policials, han passat a disposició judicial.  
E6D
Policia Nacional
._000640

._000627