Del 5 al 9 d'octubre l'Alcúdia celebra l'edició número díhuit de la Fira Gastronòmica

Jueves, 4 de octubre de 2012 | e6d.es
• Des de fa cinc anys paral•lel a la fira es realitza també el Concurs de Putxero
La Fira va nàixer amb l'objectiu de romandre activa amb el pas dels anys i este és un objectiu aconseguit. El germen d'esta fira sorgix d'un concurs d'idees que va promoure l'Ajuntament de l'Alcúdia, esta va ser una de les propostes acceptades, des de aleshores es reconeix a esta localitat com una població que emprén iniciatives noves.
Esta cita amb la gastronomia va nàixer lligada a la festa del 9 d'octubre. Entre els atractius que oferix la fira està sens dubte el menjar i la beguda que oferixen els expositors, a més a més d’una zona de 'porrat' i altra d’atraccions firals, en definitiva, 20.000 metres quadrats per a disfrutar.
“En la fira gastronòmica de l'Alcúdia volem anar per davant”, així de categòric s'ha mostrat el president de la fira , Lluís Ribera al periòdic digital El Seis Doble.
Com a novetat enguany hi haurà una barra de deu metres de llarg on es podrà degustar més de vint tapes diferents per tan sols un euro.
Estrenyent-se el cinturó, retallant en la mesura que es puga, prescindint de personal, així subsistix la fira gastronòmica més important de la nostra comarca; en ella hi ha expositors fidels que estan acudint des del principi, fa ja díhuit anys.
Des de fa cinc anys paral•lel a la fira es realitza el Concurs de Putxero , “la tradició més absoluta amb la innovació més absoluta” amb els postres realitzats amb caqui de denominació d'origen la Ribera. Catorze restaurants participen en esta quinta edició del  concurs que es durà a terme el pròxim huit d'octubre. Algunes de les receptes dels postres elaborats amb caquis van a ser editades.
Salva Roses

Entrevista a Lluís Ribera
president de la Fira Gastronòmica

Per a escoltar l'àudio en telèfons mòbils o tablets, clic ací


._000167
Veure totes les notícies de la Fira Gastronòmica de l'Alcúdia 2012, clic ací