Dani Miquel i L’Esclat Teatre protagonitzen aquest dissabte la Festa del Llibre a l’Alcúdia

Sábado, 16 de abril de 2016 | e6d.es
• Les AMPA dels centres escolars presentaran una àmplia oferta de tallers per als més menuts


._000314


._000340
 
Un any més, i ja en són cinc, l’Ajuntament de l’Alcúdia ha programat un ampli ventall d’activitats al voltant dels llibres amb motiu de la festivitat de Sant Jordi, dia del llibre. L’entorn de l’antic convent de Santa Bàrbara, en el parc del patinatge, és el marc on les llibreries locals mostraran les darreres novetats a preus especials. Les associacions de pares i mares dels centres de primària, l’institut i l’escola de música han programat un grapat d’activitats i tallers que per a Toni Benavent, regidor de cultura, “convertiran l’entorn del convent en una festa per a les famílies, on majors i menuts podran gaudir durant tot el dissabte d’una àmplia i entretinguda oferta d’entreteniment, que durà aparellada més visibilitat per a les llibreries i, en definitiva, promourà la lectura, objectiu últim de la festa”.
A partir de les 11 del matí s’obriran les portes del parc i a les 12.30 hores Dani Miquel iniciarà la seua actuació. De vesprada, a les 18.30, l’Esclat Teatre oferirà una animació de carrer amb l’espectacle El fantàstic viatge del pirata Barba Curta. Enguany serà novetat la participació de la fundació Ronald McDonald, que tindrà un espai propi.
Benavent ha declarat que “el nivell de les propostes d’anys anteriors és molt alt i ha estat un repte mantindre una oferta suggerent que sàpiga captar l’interés del públic, tant local com d’altres poblacions veïnes. Estic convençut que eixiran satisfets i amb un llibre baix del braç”.
A més a més, coincidint amb la festa del llibre, la Junta Local Contra el Càncer ha preparat una marató de donació de sang. Es podrà donar durant tota la jornada al Centre Enric Valor, just al costat del parc. Els donants rebran un val que podran bescanviar per un llibre en les llibreries que participen a la festa.
Ajuntament de l'Alcúdia