Cullera tanca la Casa de la Cultura, instal·lacions esportives i prohibix el mercat dels dijous

Jueves, 12 de marzo de 2020 | e6d.es
• El Consistori queda a l'espera de la decisió que prenguen les autoritats autonòmiques respecte a la suspensió de les classes

._000562
Davant les recomanacions del Govern d'Espanya i donada la situació excepcional creada per la crisi del Covid-19, l'Ajuntament de Cullera, davant la necessitat de posar tots els mitjans a la seua mà per a frenar l'expansió de la pandèmia, ha decidit prendre les següents mesures en relació amb aquelles matèries de competència municipal:
1.- Tancar la Casa de la Cultura (inclou biblioteca d'adults, biblioteca infantil, hemeroteca i l'arxiu).
2.- Tancar totes les instal·lacions esportives, inclosa la piscina municipal i l'skatepark.
3.- Tancar tots els parcs i jardins.
4.- Tancar tots els museus municipals (inclou el Castell, Casa de l'Ensenyança, l'Espai Social La Fonda, l'Abric Lambert i Centre Cultural del Raval).
5.- Mantindre únicament oberts al públic amb les restriccions ja anteriorment establides, les oficines municipals, Serveis Socials i la Policia Local. Es tanca al públic la Tourist info.
6.- Prohibir la celebració del mercat ambulant dels dijous fins a nova ordre.
El consistori queda a l'espera de la decisió que prenguen les autoritats autonòmiques respecte a la suspensió de les classes. L'eficàcia de totes estes mesures necessita la corresponsabilitat de tota la ciutadania. Estes s'han d'entendre i interpretar des de la disciplina social. L'ajuntament reitera les recomanacions higièniques fetes fins ara i aquelles enfocades a reduir la vida social, evitar els desplaçaments o les reunions innecessàries.
Ajuntament de Cullera

 

._000296

._000389