Cullera recupera l'exposiciˇ del Taller de CerÓmica mÚs reparador

Jueves, 26 de mayo de 2016 | e6d.es
• La mostra es pot visitar a la Casa de l'Ensenyanša fins al 28 de maig

._000351
L'Ajuntament de Cullera ha recuperat enguany l'exposició del Taller de Ceràmica de la regidoria de Serveis Socials, una iniciativa que té connotacions positives més enllà de l'excel•lent qualitat artística dels treballs que es presenten.
La mostra comissariada pel mestre del Taller, el cullerenc Joan Muñoz Martínez, està oberta al públic en la Casa de l'Ensenyança fins al 28 de maig. Sota el títol «Fet amb les mans» recull una variada mostra d'obres que la directora del Museu de Ceràmica de Manises, Sara Blanes, present a la inauguració el passat dia 20 va qualificar de «molt alta qualitat», per la qual cosa va felicitar no sols als artistes sinó també al mestre.
El taller va dirigit a persones adultes amb motivació per a realitzar l'activitat. L´objectiu fonamental és formar els participants en la iniciació a la ceràmica i oferir un espai amb uns recursos tècnics i instrumentals que faciliten l'aprenentatge i el desenvolupament de la creativitat.

Teràpia
Entre els participants també hi ha persones que acudixen per recomanacions mèdiques. «L'activitat no sols fomenta esta modalitat artística, sinó que també servix com a teràpia reparadora per alguns dels seus usuaris», destaca la regidora de Serveis Socials, Francesca Ortiz.
Dins de les activitats del taller, cal destacar, la utilització de les pastes ceràmiques i la seua preparació i conéixer els materials ceràmics així com les diferents tècniques, tant de conformació com de decoració que són necessàries per a treballar la ceràmica, assenyala Muñoz.
Esta acció formativa està en funcionament des de l'any 2001 i va sorgir per la demanda del mateix col•lectiu i la valoració positiva per part de la Regidoria de Serveis Socials.
El curs comença en setembre i finalitza en juny. S'oferixen diferents grups i horaris per tal de donar més possibilitats als participants. L'exposició pot visitar-se de dimarts a diumenge de 17 a 21 hores.
Ajuntament de Cullera