Cullera invertix 280.000 euros en l'asfaltat de camins rurals

Jueves, 12 de diciembre de 2019 | e6d.es
• El Consell adequarà i condicionarà els camins del Ràfol i de la Moleta, l’entrada de l’Estudiant i l’Assegador de la Partideta

._000706
L'Ajuntament de Cullera seguix endavant amb el seu pla de recuperació de vies agrícoles per tal de mantindre en bones condicions els camins rurals del terme. El consistori ha rebut 284.000 euros de la Conselleria d’Agricultura per a l’asfaltat de l’Assegador de la Partideta, de l’entrada de l’Estudiant, del camí del Ràfol i del camí de la Moleta. La reparació d’estos camins rurals s’iniciaran una vegada s’hagen contractat les obres i suposaran la recuperació d’unes vies que a hores d'ara presenten un alt deteriorament.
El regidor d’Agricultura, Javier Cerveró, ha explicat que l'actuació és una demanda dels agricultors que utilitzen diàriament estos camins per treballar les seues terres així com de les persones propietàries de les casetes.
Cerveró ha manifestat que la finalitat de les obres és que es puga «circular amb normalitat i reduir el perill de sinistres». En eixe sentit, recorda que fins a la passada legislatura «la inversió en camins rurals havia quedat reduïda a la mínima expressió». «Des de fa cinc anys estem treballant per recuperar la xarxa viària del terme per tal de facilitar unes condicions de seguretat òptimes que garantisquen l’ús d’estes vies agrícoles», ha indicat el responsable de la política agrària municipal.
D’altra banda, Javier Cerveró també ha destacat que esta injecció es materialitza gràcies al compromís conjunt entre el Consell i l’ajuntament per millorar els camins rurals donant suport al sector agrari.

Reivindicacions
L’actuació en estos vials és una reivindicació del camp i dels llauradors locals i la intenció del consistori és habilitar i adequar tots aquells que es troben en mal estat, sempre prioritzant aquells que tenen major necessitat.
L’asfaltat d’estes vies agrícoles forma part del pla de rehabilitació del consistori i se suma a les reparacions que ja s’han fet entre l’anterior legislatura i l’actual com els camins de l’Arròs, Xafarines, Pont Trencat, Peirat, Molí Cremat, Barranquets, Allargats l'Assegador de les Rabassades.
Així, després d’anys de paràlisi i de queixes dels llauradors pel mal estat dels vials, Cullera treballa amb l’objectiu que els camins rurals milloren substancialment afavorint el desenvolupament del sector agrari.
Ajuntament de Cullera

 

._000672

._000631

._000702