Cullera instalĚla el seu primer punt de cÓrrega per a m˛bils

MiÚrcoles, 21 de febrero de 2018 | e6d.es
• La plataforma estÓ situada en la plaša de la Constituciˇ i s'alimenta amb energia solar

._000246

._000486
Cullera ja compta amb un punt públic on carregar el telèfon o qualsevol altre dispositiu mòbil de manera gratuïta. Es tracta d'una plataforma instal•lada per l'Agència Valenciana de Turisme (AVT) que s'alimenta amb energia solar i que disposa de sis ports usb. El secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, i l'alcalde de la localitat, Jordi Mayor, han presentat hui este nou atractiu de les platges. Colomer ha manifestat que s'ha triat Cullera com a primer lloc per a llançar la iniciativa pel simbolisme de la ciutat com a referent turístic valencià. Al mateix temps, ha aprofitat per a manifestar el seu suport a les polítiques del municipi en esta matèria.
El punt de càrrega suposa un reclam per a fomentar l'afluència de persones en la zona i fer més atractiva la visita. «Cal sorprendre el visitant cada any i fidelitzar-lo», ha assenyalat Colomer qui ha emmarcat estes iniciatives en la política de promoció turística de la Comunitat Valenciana. Per la seua banda, Mayor ha agraït l'aposta del Consell per Cullera com a destinació i ha posat en valor altres inversions que s'estan podent dur a terme gràcies a l'ajuda autonòmica.
Prova d'açò és l'adquisició d'un nou tractor per a la neteja de platges o la instal•lació de nous jocs que milloren les infraestructures dotacionals de les platges cullerenques. «Sense l'ajuda del Consell, moltes d'estes coses no serien possibles», ha deixat clar l'alcalde.
El punt de càrrega de mòbils està situat en la plaça de la Constitució, al costat del Centre de Coordinació de Platges. Un lloc privilegiat en primera línia de platja on solen haver-hi molts veïns i visitants. En eixa mateixa plaça també es troba la Tourist Info, lloc freqüentat pels turistes.
El regidor de Turisme, Javier Cantos, es mostra content amb la iniciativa i assegura que és un bon reclam per a atraure a gent fins a la zona, a més de resultar d'ajuda en cas que sorgisca alguna emergència o necessitat i no es dispose de bateria en el telèfon. El punt de càrrega servix també com a banc. El seu disseny, que compta amb la palmera distintiva de l'AVT com a motiu principal, contribuïx també promoció de la marca turística de la Comunitat Valenciana.
Ajuntament de Cullera