Cullera es prepara per a l'apocalipsi zombi

Jueves, 3 de mayo de 2018 | e6d.es
• La ciutat acull la segona edició de la Survival Zombie, una competició que congrega a jóvens arribats de tot arreu

._000006
Cullera viurà dissabte que ve una apocalipsi fictícia en el qual centenars de zombis ompliran els carrers de la ciutat. La ciutat acull la segona edició de la Survival Zombie, una competició que congrega a jóvens arribats de tot arreu. Durant tota la nit, tots ells competixen en un joc de rol desenvolupat en ple carrer i ambientat en el món dels morts vivents.
L'esdeveniment transcorrerà per alguns dels llocs més característics de la localitat. L'objectiu dels jugadors és superar una sèrie de reptes i desplaçar-se pels carrers fugint d'estos éssers, ja que qualsevol tipus de contacte amb els mateixos suposa l'eliminació del joc. La Survival Zombie començarà a les 11 de la nit i tindrà una durada de 7 hores. Els jugadors podran viure una experiència immersiva gràcies al caràcter interactiu del joc i al treball dels actors.
Donada la durada i exigència física de l'esdeveniment, alguns bars i locals romandran oberts i funcionaran com a zona segura lliure de perill. I és que este esdeveniment suposa, a més, una injecció econòmica extra per al sector hostaler local. És la segona vegada que Cullera acull este tipus d'esdeveniment. La iniciativa es va traslladar a la ciutat l'any passat i va tindre un gran èxit entre el públic.
La regidora de joventut, Laura Simó, assegura que l'esdeveniment està pensat per al gaudi tant de jóvens com a adults i que estarà ple de sorpreses. «El gran atractiu de l'esdeveniment és que proposa una manera d'oci diferent d'allò al que estem acostumats», detalla la responsable política. Les entrades es poden aconseguir en la pàgina web de l'esdeveniment www.survivalzombie.es i en els punts de venda d'entrades habilitats. A diferència d'altres edicions en les quals el factor sorpresa era el punt d'arrencada, ara els participants tenen una meta clara. La companyia WRG ha posat al general Hydra al comandament d'un contingent de soldats. El seu objectiu és acabar amb tres de les caps zombis més temibles, expliquen els responsables de l'esdeveniment.
Ajuntament de Cullera