Cullera es convertix este cap de setmana en la capital internacional del motociclisme

Sábado, 25 de mayo de 2019 | e6d.es
• La localitat acull la XXVI Internacional Spanish Treffen

._000672

._000631
Assistents de 21 països es donen cita este cap de setmana a Cullera per a participar en la XXVI Internacional Spanish Treffen, una concentració internacional de motociclisme organitzada pel Club de Motos Goldwing d'Espanya en col·laboració amb l'ajuntament.
A la cita acudiran motoristes europeus provinents de Regne Unit, Rússia, França, Suïssa, Itàlia, Irlanda, República Txeca, Portugal, Ucraïna, Àustria, Bèlgica, Holanda, Alemanya, Finlàndia, Luxemburg, Turquia, Bielorússia, Suècia, Letònia i, com no, Espanya. També vindran motoristes arribats del continent africà, concretament del Marroc.
Al llarg de les jornades, els assistents podran gaudir d'exposicions de motos, visites, esdeveniments musicals, pirotècnia i la degustació d'una paella gegant.
Entre els esdeveniments més destacats es troba la Parada de les Nacions o Desfilada de banderes, una ruta de poc més de 8 quilòmetres que transcorrerà per la localitat esta vesprada a partir de les 18.30 hores per al gaudir dels motoristes, veïns i curiosos que vulguen acostar-se a vore-la.
A les 21.30 hores eixirà la desfilada de motos il·luminades, un recorregut de 6 quilòmetres que es caracteritza per la seua estètica lluminosa en contrast amb el vespre. En el marc de la desfilada se celebrarà el concurs de marca turística, amb premis en metàl·lic a les motos millor il·luminades amb el distintiu de la marca Cullera.
El dissabte a les 19.30 hores s'entregaran els trofeus. Hi haurà premis per assistència als clubs de la Federació Europea Gold Wing (GWEF), a les motos més espectaculars i trofeus de col·laboració, patrocini i esponsorització. La Spanish Treffen acabarà el diumenge 26 al matí.
Ajuntament de Cullera

 

._000633

._000642