Cullera efectua controls d'alcohol i drogues fins al dia 16

Martes, 11 de diciembre de 2018 | e6d.es
• Les accions tindran lloc a qualsevol hora del dia en diferents punts del municipi

._000368


._000565
La Policia Local de Cullera inicia hui una campanya de control d'alcohol i drogues al volant. L'acció es realitza en col•laboració amb la Direcció General de Trànsit (DGT) en el marc de la campanya nadalenca de conscienciació sobre el risc que suposa el consum de substàncies psicoactives per a la conducció.
La iniciativa es desenvoluparà fins al pròxim dia 16, en tot l'Estat. En estes dates els menjars i sopars d'empresa són habituals i la ingesta d'alcohol i el consum de substàncies prohibides es dispara, per la qual cosa la perillositat al volant augmenta.
La Policia cullerenca ja ha portat diversos controls en els últims anys en col•laboració amb la DGT. De fet, Cullera va ser ja pionera en 2014 en la realització de controls de drogues i compta amb agents especialitzats en esta matèria.

Celebra tus comidas y cenas navideñas más especiales en Camelot Sueca          
De empresa, día de Navidad, 26 de diciembre, Nochevieja y día de Reyes. 
Reserva aquí ._000574


La regidora de l'àrea, María José Terrades, recorda que este tipus de campanyes es fan pel bé de la ciutadania com a mesura de prevenció i promoció de la seguretat vial, i no amb ànim sancionador.
L'objecte dels controls és augmentar la seguretat vial i evitar tragèdies al volant. L'alcohol no solament està relacionat amb un major risc d'accident sinó que a més augmenta el risc de mortalitat atès que els pronòstics de les lesions patides són pitjors.
Són moltes les tasques de conscienciació que es duen a terme des de la Policia Local de Cullera al llarg de tot l'any. Entre altres, les jornades d'Educació Vial per als jóvens o l'addicció i el mal ús del telèfon al volant.

Ajuntament de Cullera