Cullera completa el pregó de Setmana Santa amb un concert coral

Jueves, 22 de marzo de 2018 | e6d.es
• L'agrupació coral Valentiae interpretarà «Stabat Mater» del compositor Emmanuelle d’Astorga

._000500
._000448 
La regidoria de Festes de Cullera, dirigida per Pere Manuel, ha confirmat un concert de música religiosa a càrrec del Consortium Vocale i Instrumentale Valentiae per al dia del pregó de Setmana Santa de Cullera. Dirigida per Luís Garrido, l'agrupació interpretarà l'«Stabat Mater» del compositor italià Emmanuelle d’Astorga, una composició de caràcter gregorià que parla del sofriment de Maria durant la crucifixió del seu fill Jesús. L'actuació tindrà lloc el 24 de març després del pregó de Setmana Santa en l'Església de Sant Antoni de Cullera a les 19 hores.
L'agrupació es distingix per les seues veus de matís blanc i compta amb Iara Pereira com a soprano, Estíbaliz Ruiz com a alt, Alejandro Díaz de tenor i Miguel Ángel Ariza com a baríton. També estaran acompanyats per l'organista David Morales. Per la seua banda, Garrido és mestre en la Capella de la Real Basílica de La nostra Senyora dels Desemparats de València i titulat superior en musicologia i pedagogia musical.

Visita una Andalucía singular el próximo Viernes Santo y Pascua desde Valencia.
Una ruta a tu alcance, diferente a cualquiera que hayas hecho antes Clic aquí

Pregó de Setmana Santa 2018
El pregoner d'enguany és Rafael Marín, veí de Cullera i professor d'Ensenyances Religioses en l'Institut Blasco Ibáñez. Ell serà l'encarregat de posar-li veu al fervor i la fe dels catòlics. Pere Manuel ha destacat el suport del consistori a les activitats festives de les distintes entitats locals i ha posat en valor el nivell del concert programat per a enguany que complementa un acte destacat del calendari festiu i religiós.
Ajuntament de Cullera