Cs aplaudix que la Junta Electoral exigisca al tripartit que deixe d'incomplir la llei fent publicitat de la seua gestió

Miércoles, 27 de marzo de 2019 | e6d.es
• Mª José Llopis: “Hem denunciat en diferents ocasions que l'equip de govern fa ús dels mitjans públics per fer-se autobombo”

._000565

._000517
La portaveu de Ciutadans (Cs) d'Alzira, María José Llopis, ha aplaudit la decisió de la Junta Electoral "d'exigir al tripartit que deixe d'incomplir la llei fent publicitat de la seua gestió". Llopis ha recordat que "Ciutadans ha denunciat en diferents ocasions, des de l'inici de la legislatura, que l'equip de govern fa ús dels mitjans i recursos públics per fer-se autobombo".
La regidora ha explicat que "esta manera de fer és una continuïtat de la política d'estos últims quatre anys que ha estat basada en la busca de la repercussió mediàtica per assegurar-se un grapat de vots i la continuïtat en el poder". "Els interessos dels alzirenys han quedat en un segon pla davant de la vanitat dels que ens governen i els seus interessos particulars", ha especificat Llopis.
En este sentit, també ha destacat que "alguns exemples d'esta actitud han estat el menyspreu selectiu continuat als membres de l'oposició o la distinció entre els diferents mitjans locals en el moment de difondre informació d'interès públic, afavorint a aquells que estan en sintonia amb el seu ideari". De la mateixa manera, Llopis ha exigit que "en assumptes públics, es tracte a tots els regidors i mitjans per igual sense que els interessos personals estiguen per sobre de les bones pràctiques i l'interès general".
Ciutadans (Cs) d'Alzira