Creu Roja organitza a Carlet cursos de reforç escolar

Viernes, 6 de noviembre de 2020 | e6d.es
• Amb l’assistència de 14 alumnes entre 6 i 14 anys

._000006
Creu Roja ha iniciat un programa de reforç escolar a Carlet per a jóvens i xiquets de famílies amb escassos recursos que no poden permetre’s pagar estes classes. El programa es va iniciar la passada setmana a la seu de la Creu Roja a Carlet amb l’assistència de 14 alumnes entre 6 i 14 anys, derivats pel Departament de Serveis Socials, i compta amb la participació de cinc persones voluntàries que s’encarreguen de la formació de l’alumnat.
L’alumnat assistix durant dos dies a la setmana, dimarts i divendres, a sessions d’una hora i mitja de durada. Estes sessions consten d’una primera part, que és el berenar, on s’inclouen nocions d’alimentació saludable a través de productes com la fruita i els cereals. La part central de la sessió es dedica al reforç escolar, i amb l’ajut del voluntariat es brinda eixa ajuda per a fer els deures i les diverses tasques escolars que tenen encomanades. L’última part de la sessió es dedica a fomentar l’oci educatiu a través de diverses dinàmiques com jocs o tallers.
Este programa que Creu Roja Joventut du a terme a Carlet per primera vegada és, segons explica la regidora de Serveis Socials, Lola Navarro, «una eina fonamental per a lluitar contra l’absentisme escolar en la població i una forma d’ajudar les famílies amb pocs recursos a superar l’exclusió social». El programa es farà fins a final d’any, tot i que s’espera que es prorrogue durant tot el curs escolar. 
Ajuntament de Carlet._000733
._000410