Creu Roja comptarā amb noves instalˇlacions a Carlet

Miércoles, 7 de noviembre de 2018 | e6d.es
• On poder millorar l'atenciķ social que ja realitzava en la localitat
._000528
Creu Roja ha signat a Carlet el conveni que regeix la cessió de les seues noves instal•lacions en la localitat. Es tracta d'un nou Punt de Presència Local, que se situarà en una de les naus de la *Trilladora i estarà centrat inicialment a donar cobertura social als col•lectius més vulnerables.
A l'acte ha assistit l'alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, el president provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandia, a qui acompanyaven el coordinador provincial i la directora tècnica de zona de Creu Roja, Marcos Haro i Rosa *Sebastiá.
D'aquesta forma, Creu Roja comptarà amb un espai on poder millorar l'atenció social que ja realitzava en la localitat, com l'Atenció a Persones en extrema vulnerabilitat i afegir a aquest altres projectes de proximitat, en el moment en què es puga comptar amb voluntariat, que és part fonamental de l'atenció social. “Obrir un punt de presència local de Creu Roja a Carlet ve a acostar l'ajuda que ja veníem desenvolupant, però sobretot, a ampliar els projectes de l'organització”, ha destacat el president provincial de Creu Roja a València, Rafael Gandia.
L'alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, ha agraït a Creu Roja “la seua labor, en general, i de forma particular la tasca d'atenció social que es veurà reforçada amb aquest nova instal•lació, en habilitar-se com a espai de referència dels principals usuaris i usuàries dels programes que l'entitat desenvolupa, centrats de forma especial en aquest cas en el col•lectiu de persones en situació d'extrema vulnerabilitat”.
Creu Roja

 

._000509


._000512