Corbera amplia el servei nutricional per a menors durant l'estiu

Miércoles, 1 de julio de 2015 | e6d.es
• 19 menors de Corbera són els beneficiaris perceptors que rebran l’ajuda de menjador durant 66 dies (el màxim sol•licitable)

._000258
A partir de l’1 de juliol, l’Ajuntament de Corbera oferirà menús escolars d’estiu a menors residents al municipi escolaritzats en segon cicle d’educació infantil, educació primària o secundària obligatòria. Servei que posa en funcionament l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Corbera apostant enguany per la seua ampliació fins al mes de setembre i acollint-se, en la línia de l’any passat, al Programa Provincial d’Assistència Nutricional per a menors escolaritzats de 3 a 16 anys en 2015, de la Diputació de València, dirigit als ajuntaments valencians de menys de 20.000 habitants.
19 menors de Corbera són els beneficiaris perceptors que rebran l’ajuda de menjador durant 66 dies (el màxim sol•licitable). Infants que durant 23 dies en juliol, 21 en agost i 22 en setembre tindran garantida l’alimentació bàsica d’acord amb la seua edat, gestionada des del servei de menjar a casa, de dilluns a divendres excepte festius.
El pressupost global del servei nutricional és de 5.454,90€.  L’aportació total de l’Ajuntament de Corbera ascendeix a 438,90€ i la de l’entitat provincial a 5.016€.
Ajudes concedides des del Departament de Serveis Socials del consistori corberà atenent als requisits exigits d’acord a les necessitats de les famílies amb circumstàncies socioeconòmiques que comporten risc de carència o dèficit alimentari.
Ajuntament de Corbera