Contundent victòria del Racing de Sueca davant el Discobolo - La Torre

Martes, 10 de diciembre de 2013 | e6d.es
• Racing de Sueca, 6 - Discobolo-La Torre, 3
._000242
Es donava inici a un partit clau per a que les de Sueca no baixaren en picat als últims llocs de la classificació. El baló començava rodant als peus de les locals, els primers minuts es podia vore seguretat i confiança per part d'aquestes, una actitud que havia estat desapareguda en els anteriors encontres. La superioritat del Racing es feia notar quan aproximadament als 15 minuts s'avançaven al marcador amb un gol d'Alba. Però les rivals no es rendien i amb un baló llarg a l'esquena de la defensa i la davantera rival en fóra de joc empataven l'encontre. Era moment de donar-ho tot, però el joc anava desapareixent a mesura que pasaven els minuts, fins al moment que cap equip mostrara una superioritat en el camp. A la segona part les locals canviaven d'actitud i iniciaven jugades de perill. Així, als cinc minuts Nerea xutava un baló que acabaria al fons de la porteria. No molt més tard, el Discobolo amb un altre baló llarg i jugant un cara a cara contra la portera tornava a empatar el partit. El partit començava a complicar-se, però de nou les de Sueca posaven ganes i s'avançaven per tercera i cuarta vegada amb dos gols d'Alba des de fóra de l'àrea.
Una vegada més la insistencia de les visitants donava resultat posant el 4-3 al marcador. Després d'aquest gol les xiques d'Ernesto espavilaven i es feien amb el control del partit, creant diverses ocasions de gol de les que dos es farien efectives, una després de que la portera perdera el baló de les mans i Natàlia aprofitara per a marcar, i l'últim i definitiu gol novament per part de Nerea que guanyava un cara a cara a la portera i enviaba el baló al segon pal. Amb aquesta victoria l'equip puja un lloc a la classificació i es col.loca quint.

Al.lineació: Lucia, Andrea, Gema, Iris, Aida (Itziar), Alba, Marta, Laura, Natàlia, Majo, Nerea.