| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Viernes, 16 de diciembre de 2016

POBLACIONES » Alginet » Consells de Hidroestètic per a maquillar-se en Nadal
» Noticias Comerciales » V

Consells de Hidroestètic per a maquillar-se en Nadal

El més important és sempre la hidratació de la pell si volem aconseguir un maquillatge perfecte

Cal maquillar la pell de la cara amb la nostra base de maquillatge habitual i amb l’ajuda d’unes pólvores bronzejadores, lleugerament més apujades del nostre to de pell natural. Aplicar-les amb una brotxa suau i flexible des del naixement del pèl i difuminant-ho fins al centre del rostre per tal d’augmentar l’efecte d’ombrejat en contorns i aconseguir així un efecte òptic discret en reduir la grandària del front.
Si tenim un producte que ajude a dissimular les arrugue-tes i línies d’expressió, s’ha d’aplicar després del tractament diari i abans del maquillatge sota la zona T (per a matisar brillantors) i damunt les línies d’expressió i arrugue-tes.
A continuació, pentinarem les celles amb una pinta o raspall específic per a elles. S’ha d’utilitzar a contra pèl, d’aquesta forma el traçat quedarà molt més natural. També és important pentinar-les molt bé. Com a truc final podem aplicar una ombra marró, sempre segons el color de la nostra pell, així quedaran molt més espesses.
Pel que fa als ulls, si volem fer-los més grans, aplicarem un rosa claret en la línia inferior de l’ull. La difuminarem bé amb el dit, sempre recomanem el rosa perquè queda més natural que el blanc. I el gran actor de les nits és el eyeliner. L’hem d’aplicar en la línia superior de les pestanyes, ratlla que farem més grossa o menys segons el nostre ull i gust.
I finalment, passarem a donar vida als llavis. Hui en dia la tendència apunta a uns llavis lleugerament dibuixats un poc més enllà de la seua forma natural. Podem perfilar o dibuixar i omplir amb la nostra barra de llavis. Enguany, el gran protagonista serà sempre el roig. Per acabar, afegirem el gloss per a donar més volum, ja que l’impacte de la llum en ells faran un efecte òptic de major volum.
 
Hidroestètic vos desitja Bons Nadals
www.hidroestetic.com 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares