Compte enrere per a descobrir la Millor Paella del Món de 2018

Sábado, 15 de septiembre de 2018 | e6d.es
• Les autoritats locals reben als participants internacionals en esta 58 edició del Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca
._000564
El compte enrere per conéixer la Millor Paella del Món de 2018 ja ha arrancat. En esta última setmana de la Fira i Festes, la localitat s'ompli de paellers forasters i turistes curiosos que s'arrimen a l'olor del socarrat. El Concurs Internacional de Paella Valenciana de Sueca afronta la seua recta final en les pròximes hores. El programa oficial del certamen s'ha iniciat este dissabte amb la recepció oficial dels participants internacionals i els ambaixadors de la paella a l'Ajuntament de Sueca.
L'alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit, i el regidor titular del Concurs Internacional de Paella Valenciana, Vicent Baldoví, han presidit l'acte al saló de plens del consistori. Els amfitrions han rebut difirents obsequis per part dels convidats, tots amb motius referents al certamen gastronòmic.

New Gym & Padel. Sueca – Centro deportivo con más de 1.000 metros cuadrados de instalaciones. Destacan sus 2 pistas cubiertas de pádel ._000561


"Volem menjar-nos el món amb la paella. Cada vegada la gira internacional del nostre Concurs és més i més gran. El nostre concurs no té límits i, de la vostra mà, pretenem superar totes les fronteres possibles. Ens falta l'Àfrica, però hi arribarem!" ha assegurat Tamarit.
Baldoví ha volgut fer exprés també el seu agraïment als quatre ambaixadors de la paella proclamats pel Concurs en anteriors edicions que han vingut també a esta 58 final del certamen. Ells són José López Cordón, a Europa; Edrick Corban-Banks, al Pacífic; des dels EUA-Mèxic, Armando Rodiel i des del Perú, Álex Cornejo.
Fins a huit nacionalitats diferents s'han congregat hui a l'Ajuntament de Sueca. A l'acte han assistit els participants provinents del Japó, Costa Rica, Mèxic, EUA, Perú, Austràlia, Andorra i França.
La jornada ha finalitzat amb una màster class a càrrec del mestre paeller del certamen, Jesús Melero. La classe magistral s'ha celebrat al Passeig de l'Estació de Sueca, l'escenari que acollirà este diumenge la gran final de la competició gastronòmica.  

Ajuntament de Sueca