Compromís per Carcaixent es queda a un pas de la majoria absoluta

Lunes, 25 de mayo de 2015 | e6d.es
• Paco Salom: “Volem un govern de progrés, no volem un govern radical per a Carcaixent , volem una legislatura tranquila”

Compromís  per Carcaixent ha guanyat les eleccions a Carcaixent. Han aconseguit 10 regidors (4.162 vots) i s’han quedat a un pas de la majoria absoluta.  Paco Salom ha declarat a El Seis Doble “l’immensa alegria que suposen estos resultats per a tota la formació, ja que és un homenatge al bon treball que han fet al llarg d’estos anys els seus companys i una forma d’animar a la gent jove que s’acaba d’incorporar”. També ens ha comentat que no vol un govern lligat a cap altra formació “volem fer un govern de progrés, no volem un govern radical” i sobre tot el que vol és treballar per tornar la il·lusió als veïns i veïnes de Carcaixent “especialment per a la gent jove”.
En segon lloc, amb 4 regidors (1.955 vots), ha quedat el Partit Popular. Salva Ferrer s’ha lamentat per lo dura que ha sigut esta campanya i sobre tot pels mals resultats que han aconseguit. A partir de demà es reunirà l’executiva per analitzar les males dades i seguirà treballant per a Carcaixent, a l’hora que ha felicitat a Paco Salom per la seua victòria.
Com a tercera força política l’equip de David Pedrón, el PSPV-PSOE (1.161 vots) amb dos regidors, ha declarat al nostre diari que esperaven un poc més, però que estan satisfets del gran treball que ha realitzat tot l’equip al llarg de tota la campanya.
Qui també s’ha mostrat molt contenta és la regidora Ana Calatayud, de Units x València (1.154 vots)  que dobla les seues forces al consistori carcaixentí, a l’igual que Juan Albert  de Gent per Carcaixent (940 vots) i aconseguixen dos regidors cadascun.
Carles Albert continuarà sent regidor a l’Ajuntament de Carcaixent, però en esta nova legislatura adscrit al seu partit, Reiniciem que amb 750 vot també aconseguix un regidor. Han quedat fora del Consistori Esquera Unida amb 385 i Ciutadans amb 538 vots.
E6D