Comencen les clases per aconseguir el graduat escolar a la Escola Permanent d’Adults de Carlet

Viernes, 4 de noviembre de 2016 | e6d.es
• "Ha tingut que ser mitjançant la denúncia pública que realitzà el Grup Popular al Ple del 2 de novembre, per a que l’equip de govern haja reaccionat"

._000407
Des del mes d’Octubre, que tindrien que haver començat la docència del curs per a Adults per a aconseguir el graduat escolar, fins a hui, tot este és el temps que han perdut els alumnes del curs de l’Escola Permanent d’Adults per a conseguir el graduat escolar. El motiu està clar: la poca previsió de l’equip de govern. L’edifici que actualment alberga les aules de la EPA es troba en obres, i el nou equip de govern local no ha dotat dels mitjos necessaris per a poder impartir totes les classes previstes. La majoria de cursos s’estan impartint en l’Edifici Lluis Vives, però justament el curs que més importància té, ja que consta d’exàmens reglats per a que els seus alumnes puguen superar satisfactòriament i obtindre el graduat, no se li ha habilitat ningún local per a poder realitzar les classes.
Ha tingut que ser mitjançant la denúncia pública que realitzà el Grup Popular al Ple del 2 de novembre, per a que l’equip de govern haja reaccionat i haja dotat d’un espai per a poder ficar en marxa el curs, un mes després de quan ho haguera tingut que fer. El més sorprenent de tot este tema – en paraules de la portaveu del grup municipal Popular a l’Ajuntament de Carlet, Laura Sáez- és que l’equip de govern, el passat dimecres al Ple, no tenia constància de la situació que patien els alumnes d’este curs, el que torna a posar de manifest el grau de descontrol que impera al nou govern municipal. És sorprenent que es posen a realitzar unes obres a l’edifici de la EPA, sense tindre la previsió d’on es poden seguir impartint les classes mentre les obres s’executen.
Des del grup Popular lamentem el temps que s’ha perdut de docència per un tema totalment alié als alumnes i al professorat de l’EPA, però demanem que l’Ajuntament pose en marxa tots els mitjans econòmics i humans per a poder recuperar les hores lectives perdudes.
Partit Popular Carlet