20/12/2012

POBLACIONS » Algemesí » Bàsquet » Esports

Chem mecanitzats d'Algemesí 51-59 CB Albaida

Segona derrota consecutiva per al Chem que conseguix mantenir-se al tercer lloc de la classificació, per darrere de Canals i Albaida

L’Albaida va tenir un millor inici que el Chem al partit i es va distanciar al marcador, amb una defensa agressiva en la primera línia que impedia que el Chem generara joc. Al segon quart la diferència va seguir augmentant, tenint els visitants un avantatge de 14 punts al marcador al final de la primera part. A la segona part el Chem va eixir amb una bona actitud en defensa i disposat a retallar la diferència obtinguda per l’Albaida a la primera part, amb aquest canvi en la defensa i un major encert en atac el Chem va aconseguir culminar la remuntada i situar-se davant al marcador, finalment l’Albaida va estar més encertat en les accions finals i es va emportar la victòria per el 51-59 final.
La pròxima setmana, en l’últim partit de l’any per al Chem Mecanitzats, visitarà la nostra pista el CB Canals, primer classificat i que encara no coneix la derrota. El Chem tractarà de recuperar el bon joc i aconseguir una important victòria.