Centenars de persones acudixen a disfrutar de la VI Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”

Lunes, 6 de julio de 2015 | e6d.es
• Al finalitzar, el regidor de Cultura va entregar als directors i presidents de les tres societats musicals un pergamí en record de la seua participació en este certamen

._000363

._000314
Dissabte passat a la vesprada, la placeta Fonda va tornar a acollir la ja tradicional Trobada de Bandes “Ciutat de Sueca”, que enguany celebrava la seua sisena edició. Prèviament al concert, les tres bandes participants, Unió Musical de Sueca, sota la direcció de Miguel Ángel Ferrando Masó; Agrupació Musical d’Ontinyent, amb Juan Daniel Jover Piqueres com a director; i Ateneu Musical de Sueca, amb Santiago Escrivá Pedrós; van realitzar una desfilada per alguns dels carrers més cèntrics del municipi al so dels pasdobles Girona, de Santiago Lope; El tio Miquel, d’Ernest Artal; i Isabel Sanchis Millo, de Santiago Escrivá. 
Centenars de persones van gaudir d’este important certamen musical a l’aire lliure, que s’ha convertit ja en una tradició quan arriba l’estiu. Van assistir també, en representació de la corporació municipal, l’alcaldessa de Sueca, Raquel Tamarit; el regidor de Cultura, Vicent Baldoví; i els regidors Salvador Giménez, Isabel Jiménez, Salvador Campillo, Isabel Serrano i Vanessa Llinares. En el concert, es va poder disfrutar amb la interpretació de: Conrado Meseguer, de  César Murillo Arce; Ressorgiment, de J. Salvador González Moreno; Miss Saigon (simfonia per a banda), de A. Boublill/C.M. Shönberg; Las arenas, de Manuel Morales Martínez; Vasa, de  J. Suñer-Oriola; Juana de Arco, de Ferrer Ferran; Rafael Mauricio, de Rafael Talens; Balkan Dreams, de Kees Schoonenbeek; i Diagram, de A. Waignein. Al finalitzar, el regidor de Cultura va entregar als directors i presidents de les tres societats musicals un pergamí en record de la seua participació en este certamen. “Esta Trobada ha sigut un dels primers actes a què he acudit com a regidor de Cultura i he pogut gaudir moltíssim veient, i sobretot escoltant,  les nostres dos societats musicals en un mateix escenari, així com a la invitada en esta edició. He pogut comprovar que gaudixen amb el que fan, sembla senzill traure-li el so a cada instrument, i que ens transmeten eixe treball amb una harmonia fantàstica amb què, moltes vegades, aconseguixen aborronar-nos. M’agradaria felicitar els presidents de les bandes participants, a les seues juntes directives, als directors, als familiars, a tots els veïns de Sueca i, sobretot, als músics, perquè gràcies a ells hem tingut el plaer de gaudir d’un gran esdeveniment”, en paraules de Baldoví.
Ajuntament de Sueca