Celestino Fernández s'ha imposat als 150 duatletes que han participat en la primera edició del Duatló de Tous

Lunes, 27 de enero de 2020 | e6d.es
• Les germanes Amery han aconseguit en Feminies el primer i tercer lloc de la competició

._000386
L'Ajuntament de Tous i l'empresa esportiva Trifitness31 han organitzat la primera edició del Duatló de Tous, que ha transcorregut  per la localitat riberenca i la zona del pantà de Tous, amb un gran atractiu paisatgístic i que s'ha completat amb una important duresa en el sector ciclista, per l'existència de diversos ports de muntanya. 150 duatletes han participat en una cita que es convertirà en un referent dins del calendari valencià i que enguany pràcticament obri la temporada de duatlons. Una prova amb molta emoció fins a la línia de meta, amb un gran guanyador com ha sigut Celestino Fernández  i amb un Adrian Ivars, en segona posició, que no li ho posat gens fàcil, amb intercanvi de posicions en el sector de ciclisme, arribant junts a la T2 i jugant-li-la en l'últim sector de carrera on Celestino ha sigut el més ràpid. El tercer lloc a sigut per al veterà Paco Guirro, que entrant en 15 posició en la T1 a sigut capaç de remuntar fins a la tercera posició, amb un gran parcial de ciclisme.
En Femenines hem tingut la participació de les germanes Amery amb el primer i tercer lloc, en una prova " que els ha encantat", segons declaraven en línia de meta. Teresa Ribes de Tutriatlón aconseguia col•lar-se entre les dues angleses aconseguint el segon lloc i el millor parcial de ciclisme.
L'empresa esportiva Trifitness31 continua apostat pel terme municipal de tous per a celebrar distintes competicions, donat que les característiques del terme enamoren als participants en cada prova.
Per a l'Ajuntament de tous este tipo d'esdeveniments continuen triomfant entre els enamorats del atletisme y suposen un important ingrés econòmic amb les nombroses famílies que acompanyen als participants i aprofiten per conéixer la localitat, segons ens indica Juan Ramón Baguena, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Tous .
E6D

 

 

 

._000256

._000625