Cartes al director
Veďns d’Alberic denunciem la falta de seguretat en alguns barris de la localitat

Lunes, 16 de noviembre de 2020 | e6d.es
• “Hem intentat fer arribar estes denúncies al nostre alcalde i no hem rebut cap resposta”


Volem fer aquest escrit per mostrar alguns fets que s'estan produint al nostre poble des de ja fa alguns mesos i pareix que ningú vulga fer-se càrrec. Volem denunciar a través d’este escrit la falta de seguretat que patim en alguns barris els veïns i veïnes d’Alberic. La falta d’efectius de la Policia Local és més que evident, no veiem patrulles pels nostres barris i cada vega són més els robatoris i actes vandàlics els que es produeixen. A més a més, no tenim Guàrdia Civil per poder tramitar una denúncia, ni a les vesprades, ni fins i tot els caps de setmana.
Ens agradaria que totes les zones de la localitat gaudiren de les corresponents mesures de seguretat i eixes condicions les deu assegurar el nostre Ajuntament. En aquestes zones, portem molt de temps patint actes vandàlics que atempten a la propietat particular, com podeu comprovar a les imatges que hem adjuntat a la nostra denuncia.
En les últimes setmanes hem constatat els següents incidents: Als carrers Cardenal Cisneros, Doctor Gómez Ferrer, del Sol i Ramón y Cajal van rebentar diversos retrovisors dels vehicles estacionats.
Respecte a robatoris hem comprovat que al carrer Félix Rodríguez de la Fuente van furtar les rodes d’un cotxe, al carrer Vázquez de Mella van sostraure una taula i diverses cadires, en el carrer Antella va desaparéixer una moto i en el carrer Ausiàs March van furtar diverses bicicletes.
Estem cansats de denunciar aquests actes delictius sense obtindre cap resposta ni cap mesura de seguretat per part de l'administració local. Ens hem dirigit en diverses ocasions al nostre alcalde Toño Carratalà però en cap moment hem rebut contestació, ens hem sentit abandonats i com a ciutadans de segona classe d’Alberic. 

Nota: l’autor/a d’este correu ha preferit ocultar públicament la seua identitat. Com sí s’ha identificat davant de la nostra redacció i el text guarda les formes i correcció requerides, ho publiquem i respectem la seua llibertat d’expressió.