Carlos Valiente, l’estilista alzireny que conquista Mèxic i els premis Fígaro

Jueves, 12 de julio de 2018 | e6d.es
• Sara Piera, des de fa tan sols dos anys part de l'equip dels Salons Carlos Valiente, també ha sigut nominada al premi a Perruquer Revelació de l'Any dels Fígaro

Un any més Carlos Valiente, estilista alzireny, fa historia i ha sigut proclamat un dels tres finalistes per a endur-se el premi Fígaro a Perruquer Español de l'Any. A més, la seua companya, Sara Piera, des de fa tan sols dos anys part de l'equip dels Salons CV, també ha sigut nominada al premi a Perruquer Revelació de l'Any, per a estilistes menors de 28 anys, i es converteix, després de Lorena Dies i Bernat Sayol, en el tercer membre de l'equip de Valiente a optar al premi més important per a les joves promeses de la perruqueria nacional.
Carlos Valiente ens comenta en l’entrevista que “estes nominacions suposen tornar a col·locar a la nostra marca en el més alt de la perruqueria nacional, ja que estem representant-la en dues de les cinc categories que componen els ‘Goya’ de la perruqueria espanyola, els premis Fígaro”.
“Després d'estar quatre anys seguits lluitant per aconseguir la final a Perruquer Español de l'Any, per fi hem aconseguit aquesta fita i és tot un honor per al meu equip i per a mi, ser un dels tres perruquers més destacats de l'any a Espanya”, ha afegit.
“Respecte a la meua companya, Sara Piera, només puc dir que no puc estar més orgullós per ella. En la seua primera participació en els premis s'ha ‘colat’ en la final a Perruquer Revelació, cal recordar que aquesta categoria és el ‘Perruquer Español de l'Any’ de les joves promeses”, conclou.
Sara Piera ha assegurat que “no em crec encara on estic, és un somni. Amb els Salons Carlos Valiente em vaig topar perquè, ho coneixia per amics, que anaven de clients i em parlaven sobre Carlos i el seu equip, i el seu vessant artístic amb les col·leccions. Més endavant, i gràcies a l'acadèmia i a Carlos vaig aconseguir una oportunitat de realitzar formació dual en els salons, i des de llavors no m'he mogut d'ací. Dins de l'equip artístic em vaig ficar des del primer moment quan vaig començar la formació en els salons. Carlos estava preparant una col·lecció d'avantguarda i va preguntar en l'equip qui s'apuntava per a tirar-li una mà, i ja que a mi tot l'artístic m'agrada vaig voler provar i dos anys després, he pogut presentar la meua pròpia col·lecció i idees a uns premis com són els Fígaro, i amb l'ajuda dels meus companys estic nominada”, ens comenta il·lusionada en l’entrevista.
Les dues nominacions als Premis Fígaro arriben després que Carlos Valiente i el membre del seu equip, Borja Carbonell, hagen tornat de realitzar una gira formativa per Mèxic. Van realitzar un total i tres parades en les ciutats de Mèxic DF, Guadalajara i León, on realitzar diversos cursos formatius davant més de 300 estilistes. “Ha sigut una experiència increïble i, davant l'alta demanda, ja estem tancant una segona gira proposta per a abans que finalitze l'any”, afirma Carlos Valiente.
E6D