Carlet reobri el parc caní després dels treballs de millora

Jueves, 13 de agosto de 2020 | e6d.es
• Els treballs han consistit en la instal·lació de rec per aspersió, diversos tractaments herbicides per al control de plagues i la renovació de la gespa

._000647
L’Ajuntament de Carlet reobre el parc caní després de les obres de millora de la jardineria, portades a terme al llarg de les últimes setmanes, aprofitant que estava tancat a causa de l’estat d’alarma. Amb la reobertura dels parcs infantils de tot el municipi, s’ha retardat fins ara la del parc caní, per tal de reformar el sistema de rec. Els treballs han consistit en la instal·lació de rec per aspersió, diversos tractaments herbicides per al control de plagues i la renovació de la gespa.
L'Ajuntament de Carlet recorda a les persones usuàries del parc les mesures sanitàries bàsiques per a la seua utilització, com són l'ús obligatori de mascareta, la distància de seguretat amb la resta de persones i la desinfecció de mans, així com les normes habituals per a assegurar la convivència de persones i mascotes. A més d’estes actuacions en l’interior del parc,  també s’ha acondicionat els seus voltants, amb la neteja i desbrossament. 
Ajuntament de Carlet 


._000410
._000565