Carlet recomana no fer reunions socials en la potencial setmana de Festes

Domingo, 13 de septiembre de 2020 | e6d.es
• Recomana la restricció d’agrupacions familiars o socials a un màxim de 10 persones

._000006
Altres anys, durant esta setmana, Carlet estaria submergida en la celebració de les Festes Majors del municipi, precisament divendres es commemorava el dia de Sant Bernat i continuarà sent festiu. En este sentit, des de l’Ajuntament de Carlet s’ha emés un ban amb una sèrie de recomanacions per tal d’evitar que, tot i que les festes oficialment no se celebren, el veïnat les celebre de manera particular sense respectar les normes sanitàries i de seguretat que exigix la situació de pandèmia.
Al ban, l’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, demana prudència i recorda la normativa a tal efecte pel que fa al tancament del bars i restaurants abans de la 1 de la matinada i recorda que no està permés fer botelló. A banda de les normes, recomana la restricció d’agrupacions familiars o socials a un màxim de 10 persones i la limitació de les reunions socials fora del grup de convivència estable. Així mateix explica que «per la salut de totes i tots, s’han donat ordres a les forces i cossos de seguretat per a incrementar la vigilància i control i aplicar les sancions corresponents». Ortega assegura que s’incrementen les unitats policials al carrer i també la Guàrdia Civil es reforçarà este cap de setmana.
D’altra banda, les Festeres 2020, un grup de dones que anava a assumir l’organització dels festejos, s’han postulat ja per a organitzar les festes del 2021 i per això han renunciat a la subvenció de festes que s’està dedicant, tal com explica el regidor de Festes, Josep Mur Diaz-Hellin,  a «totes aquelles accions que s’estan realitzant per a incrementar les mesures destinades a la desinfecció i la seguretat de l’espai públic, on conviuen les persones». Així mateix, Mur s’ha mostrat molt satisfet de la voluntat de les festeres d’assumir el repte de les festes del pròxim any, unes festes que seran ben especials.
Ajuntament de Carlet

._000520

._000626