Carlet rebrą 347 mil euros de la Diputació per a invertir en obres i serveis

Lunes, 12 de febrero de 2018 | e6d.es
• S'invertiran majoritariament en el Trinquet municipal, adquirit l’any passat, i el Teatre El Siglo

._000368
._000472
L’Ajuntament de Carlet  rebrà 347.000 euros de la Diputació de València a través del programa SOM (Serveis i obres municipals) per a desenvolupar obres al municipi, es tracta de l'antic pla conegut com PPOS. El programa ha sigut presentat esta setmana per la vicepresidenta de la Diputació, Maria Josep Amigó i el diputat de cooperació municipal, Emili Altur.
El renovat pla d’inversions de la Diputació atén les dos principals demandes dels alcaldes: agilitzar la concessió de les subvencions i simplificar els procediments d’aprovació de les obres. Estos canvis permetran avançar en l’execució de les actuacions programades, reduirà el període de tramitació dels expedients i donarà més temps als ajuntaments per a realitzar processos participatius, ja que els ajuntaments tindran fins el mes de juny per a presentar els seus projectes. Propostes que en el cas de Carlet giraran  al voltant de les inversions prioritàries previstes en els pressupostos de 2018 com és l’adequació de dos edificis emblemàtics: el Trinquet municipal, adquirit l’any passat i el Teatre El Siglo. D’altra banda, altres projectes estaran encaminats a dur a terme demandes de la ciutadania a través de les campanyes de pressupostos participatius, com és la sonorització del Saló Giner, la reparació de les casetes de les associacions o la millora dels espais esportius entre altres.
El nou pla de Serveis i Obres Municipals (SOM), arriba també amb la novetat d’una nova fórmula de repartiment de les ajudes, en la qual s’accentuen els criteris socials com la taxa de l’atur, la població i la superfície de la població i la promoció de la sostenibilitat amb el Pacte d’alcaldies, al que està subscrit l’Ajuntament de Carlet.   En el cas de la comarca de la Ribera, Carlet és la quarta població que rep més recursos econòmics, seguint a poblacions més grans com Alzira, Carcaixent o Algemesí.
Ajuntament de Carlet