Carlet rebaixa el nombre de delictes

Domingo, 21 de julio de 2019 | e6d.es
• La detenció d’un reincident ha aconseguit acabar amb l’onada de robatoris en vehicles que s’havia patit en mesos anteriors

._000006
L’Ajuntament de Carlet ha acollit la junta local de seguretat ciutadana, un organisme de coordinació de la seguretat pública on participen les diverses forces de seguretat implicades a més de la representació del govern autonòmic i estatal. Esta junta a més ha comptat amb la participació de la magistrada del Jutjat de Carlet, Lara Esteve Mallent, especialitzada en violència de gènere i el nou regidor de seguretat ciutadana,  Bernardo  Espert.
El balanç de les dades de delinqüència en el municipi ens deixa un balanç positiu respecte a les dades anteriors. La detenció d’un reincident ha aconseguit acabar amb l’onada de robatoris en vehicles que s’havia patit en mesos anteriors. A més d’esta balanç, s’ha fet especial incidència en les qüestions relatives a la violència de gènere. A més del resum inicial de la situació de les víctimes al municipi, la responsable de la Unidad de Coordinación contra la Violencia hacia las Mujeres de la Delegación, Carla Mercé ha presentat tots els recursos existents per a treballar en este tema i la necessitat de coordinació a través d’una mesa interdisciplinari on estiguen presents no sols les forces de seguretat i els serveis socials, sinó també representants de la judicatura, de l’escola i dels col•lectius que treballen en esta qüestió de manera coordinada. Tal i com ha destacat l’alcaldessa de la ciutat, Maria Josep Ortega, actualment Carlet compta no sols amb la coordinació de les entitats per a protegir les víctimes, a més de la Casa de la Dona i el servei d’acompanyat a famílies i víctimes de violència de gènere que fa l’associació Alanna que acull actualment 40 persones.
A  hores d’ara, l’Ajuntament a més es prepara per a dissenyar el punt violeta que estarà present durant les Festes de Carlet per tal de coordinar i dotar de recursos  i informació per tal de garantir unes festes lliures d’agressions sexistes.
Ajuntament de Carlet
 

._000640

._000368