Carlet potencia la cooperació internacional amb subvencions a projectes presentats per entitats locals

Jueves, 1 de marzo de 2018 | e6d.es
• Burundi, Burkina Faso i Perú són els països on anirà l’ajuda de la cooperació internacional que destina l’Ajuntament

._000255

._000256
 
Burundi, Burkina Faso i Perú són els països on anirà l’ajuda de la cooperació internacional que destina l’Ajuntament de Carlet a través de les associacions i ONG locals que ho han sol•licitat i que han acreditat que durant el 2017 han dut a terme projectes de cooperació i solidaritat amb pobles empobrits.
Els projectes presentats es duran a terme en distintes zones dels continents africà i americà. Mans Unides sumarà la subvenció carletina al projecte de construcció d’un centre de formació per a jóvens, dones i xiquetes a Koubrí a Burkina Faso. Un altre dels projectes subvencionats també afecta este país africà, l’ONG CIM Burkina Faso destinarà 2.500 € a la formació professional de dones jóvens de l'àmbit rural en el sudoest del país africà.

¡Oportunidad, como nuevo! piso en venta en Carlet 75.000 €
Venta directa del propietario, sin comisiones >>> Clic aquí

Els altres dos projectes amb què col•labora l’Ajuntament són el presentat per les Germanes de la Doctrina Cristiana, que destinaran la subvenció al centre de promoció integral Madre Micaela, ubicat al districte de Callao (Perú). Es tracta d’atendre seixanta xiquets i 40 famílies en risc d’exclusió social, amb tallers de formació per a les mares i reforç nutricional per als xiquets i xiquetes d’esta zona.
El quart projecte subvencionat afecta Burundi i el presenta l’associació carletina Panes-Adpace. El projecte consistix a fer una conducció d’aigua en la zona sud de Burundi per tal que arribe aigua potable a 21 famílies que tenen l’accés a l’aigua a més d’un quilòmetre i mig, la qual cosa suposa grans problemes de salut pública.
Ajuntament de Carlet