Carlet posa fi a les mesures extraordinàries davant la rebaixa de casos de COVID-19

Viernes, 18 de diciembre de 2020 | e6d.es
• Es recorda extremar les mesures i no confiar-se en les festes nadalenques, ja que pot suposar un nou allau de casos

 

Carlet ha rebaixat durant l’última setmana els casos actius en coronavirus a 48 persones, per la qual cosa NO es prorrogaran les mesures extraordinàries decretades el passat 17 de novembre, que finalitzen esta nit. Mesures que afectaven la suspensió d’actes i el tancament d’espais públics davant la situació mantinguda de 90 casos de coronavirus actius durant el mes de novembre.
Actualment #Carlet té una taxa d’incidència del 303,18 per 100.000 habitants. Tot i la rebaixa de casos, el degoteig de casos de coronavirus continua sent diari, i les autoritats sanitàries recomanen no abaixar la guàrdia i parar atenció al màxim en les mesures sanitàries per tal de no incrementar el nombre de casos i el sorgiment de brots familiars i socials.
L’alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega explica que «encara que hi ha una lleugera millores al poble no és així a la comarca en conjunt on està augmentant de forma preocupant i més quan vénen les festes de Nadal que pot suposar un augment considerable de contagis si no extremem les mesures individuals, familiars i socials».
Recordem, a més a partir de dilluns entren en vigor les mesures decretades pel Govern autonòmic i que marquen el confinament nocturn a partir de les 11 de la nit, tancament perimetral de la Comunitat Valenciana, les limitacions d’aforament i el màxim de 6 persones. Unes mesures que es complementen amb les mesures especials de cara a les festes de Nadal.
Ajuntament de Carlet