Carlet millora la senyalització dels polígons industrials Sant Bernat i Ciutat de Carlet

Viernes, 27 de diciembre de 2019 | e6d.es
• Amb una inversió de prop de 50.000 euros que ha estat subvencionat per l’IVACE

._000739
Els polígons Sant Bernat i Ciutat de Carlet compten amb nova senyalització per tal d’identificar la  ubicació de les empreses i industries dins de la mateixa zona industrial. En total s’han instal·lat 25 pals indicatius que són un reforç visual que permet identificar de la forma més ràpida possible el destí i arribar de forma directa.
Esta mesura respon a la necessitat de millorar l’accessibilitat a les diverses empreses  ubicades en estes zones,al temps que es millora la seua visibilitat de cara als visitants que arriben per primera vegada. En total han sigut una inversió de prop de 50.000 euros que ha estat subvencionat per l’IVACE i que completa el programa d’inversions en les zones industrials que s’ha dut a terme durant els dos últims anys i que ha suposat una inversió total en els dos polígons de 852.000 euros.
A més de la implantació de la senyalètica de les empreses, durant estos dos anys, s’han substituït les lluminàries en ambdós polígons per  també s’ha realitzat la senyalització vertical i horitzontal, la instal·lació de mobiliari urbà com bancs i papereres, a més del condicionament de la  bassa de regulació del polígon industrial Ciutat de Carlet amb la instal·lació d’una estació de bombeig per a reduir el nivell d’aigua de la bassa i evitar així l’acumulació d’aigües residuals.
A hores d’ara, estan a punt de finalitzar estes obres de modernització del polígon industrial Ciutat de Carlet, amb la  creació d’una nova zona d’aparcament, atenent les peticions dels usuaris i empresaris.   Amb esta finalitat s’està reconvertint  una zona de 6.700 m2, , en un nou accés al polígon industrial, que descongestionarà l’entrada actual i  que comporta també la creació d’una gran zona d’aparcament.
Ajuntament de Carlet

 

._000625

._000256

._000604