Carlet enceta la festa fallera hui divendres

Viernes, 28 de febrero de 2020 | e6d.es
• La Crida enguany novament comptarÓ amb una escenografia i un muntatge audiovisual que depararÓ sorpreses

._000525
.
._000049
Les falles carletines tancaven el passat cap de setmana les presentacions i la Junta local Fallera dona el tret d’eixida a les festes falleres este cap de setmana. Carlet comença hui a viure de ple les falles del 2020. Enguany el cartell anunciador creat per la dissenyadora carletina Mabel Roselló anuncia unes festes falleres que comencen amb   la tradicional Nit d’Albades, amb què la Junta Local Fallera, Fallera Major i els representats municipals recorren els casals de les diverses comissions, amb els cantaors i la ronda.
Tot seguit la Crida fallera dissabte a la nit, enguany novament amb una escenografia i un muntatge audiovisual que depararà sorpreses i una festa al Saló Giner posterior organitzada per la Junta Local Fallera per començar amb bon peu la festa.
Els actes que concentraran tot el món faller seran la Cavalcada del Ninot, que recorrerà els carrers de Carlet el pròxim dissabte 7 de març, i l’Ofrena de flors a la Mare de Déu dels Desemparats el dimecres 18 de març. Tot i això, al llarg del mes de març, les falles i els fallers impregnaran el quefer diari de diverses entitats, com ara l’escoleta municipal que rebrà la visita de la Fallera Major i la Junta Local el divendres 13 de març, igual que la Residència La Llum el dilluns 16 de març.
Els actes tradicionals tindran el colofó el dia de Sant Josep, amb les misses en dos esglésies del municipi i la nit de la Cremà, però per davant queden uns dies de pólvora, monuments, bunyols i germanor fallera que es viuran intensament.
Tot i la Cremà, les falles no acaben a Carlet fins al pròxim 27 de març. Durant eixa jornada la Residència mixta de la tercera edat commemorarà les Falles. Com és habitual durant la mateixa jornada quedarà plantada la falla i es farà també la cremà del monument. Un acte en el qual col•laboren tant treballadors com usuaris del centre.
Ajuntament de Carlet._000410

._000389