Carlet contracta 7 persones grącies al programa Ecovid

Domingo, 6 de diciembre de 2020 | e6d.es
• El programa Ecovid és una iniciativa social destinada a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat

._000006
Esta setmana s’han incorporat a l’Ajuntament de Carlet set nous treballadors/es gràcies al programa de Labora Ecovid, pel qual ha obtingut una subvenció de 60.000 euros. El programa Ecovid és una iniciativa social destinada a la contractació de persones desocupades d’almenys 30 anys d’edat i que estan en la llista de l’atur com a conseqüència de la situació creada per la COVID-19. Labora ha fet la selecció directament segons els treballs oferits per cada ajuntament. En el cas de l’Ajuntament de Carlet, s’han contractat 3 administratives que estan destinades als departaments d’Educació, oficina d’habitatge i ADL, dos netejadores que se sumaran a les tasques de neteja al Poliesportiu i al Conservatori Perfecto García Chornet i dos conserges que també estan destinats a la Biblioteca i a l’Agència de Desenvolupament Local.
El personal contractat gràcies a este programa tindrà un contracte a jornada completa durant 6 mesos. Les noves incorporacions se sumen a les del passat mes d’octubre a través del programa Emcorp que també suposà la contractació de 5 persones durant 6 mesos.  Tal com explica la regidora d’Ocupació, Lidia López, «estos programes de la Conselleria suposen la  possibilitat de  crear llocs de treball per a carletins i carletines que estan en l’atur en una situació difícil a causa de la pandèmia i, d’altra banda, són un baló d’oxigen perquè reforcen els diversos departaments municipals que s’han vist desbordats per esta situació».
Ajuntament de Carlet