Carlet comptarÓ en breu amb una unitat de la Creu Roja

Viernes, 20 de julio de 2018 | e6d.es
• I amb una agrupaciˇ local de Protecciˇ Civil

._000551

._000509
 
L’Ajuntament de Carlet i la Fundació Caixa Carlet han signat un conveni pel qual se cedix a l’Ajuntament l’ús d’una nau de la Fundació Caixa Carlet a la zona coneguda com la Trilladora. El fruit d’este conveni és tindre un espai adequat que serà destinat a albergar la institució Creu Roja i l’agrupació local de Protecció Civil.
En breu, Carlet comptarà amb una seu de la Creu Roja que s’encarregarà de realitzar activitats humanitàries i socials, promourà accions de benestar social i col•laborarà amb els serveis assistencials. També portarà endavant projectes que faciliten la inserció social dels col•lectius més desfavorits de Carlet.
D’esta manera, les persones que necessiten dels seus serveis no hauran de desplaçar-se fins a Alzira o a l’Alcúdia, ara comptaran amb un grup de professionals i voluntaris que treballaran pel benestar dels nostres veïns.
Creu Roja col•laborarà en el desenvolupament d’una sèrie d’activitats socials que comprenguen accions conjuntes per a dur a terme projectes que faciliten la inserció social dels col•lectius més desfavorits de la població en matèria d’acció social, ocupació, salut i formació.
Esta nau també albergarà l’agrupació local de Protecció Civil. Actualment s’està treballant perquè es constituïsca i es pose en funcionament al més prompte possible.
Ambdós institucions disposaran d’una nau de 268 metres quadrats, dels quals 130 estaran a disposició de Creu Roja, 40 m² es destinaran a l’agrupació local de Protecció Civil i per a espais comuns es reservaran 90 m². La firma d’este conveni possibilitarà disposar d’un lloc que permeta incrementar els recursos humans i materials per a millorar la qualitat de vida de les persones a Carlet. 
Ajuntament de Carlet

 

._000512


._000545