Carlet atorga 1296 beques per a material escolar a les families de la localitat

Miércoles, 4 de septiembre de 2019 | e6d.es
• 942 beques per a l’alumnat d’educació infantil i primària i 354 per a l’alumnat de secundària

._000693

._000707
Una nova edició del programa XECarlet atorgarà ajudes valorades en 75.935 euros a les famílies carletines per a fer front a la tornada a escola. A partir de hui, les famílies podran recollir un xec escolar canviable en els comerços de la ciutat adherits al programa.
Enguany ha sigut el segon any d’esta iniciativa que atorgarà 1.296 ajudes, 942 per a l’alumnat d’educació infantil i primària i 354 per a l’alumnat de secundària. Estes ajudes estan pensades per a sufragar les despeses derivades de l'adquisició de llibres de text i material escolar.
L’import de l’ajuda varia en funció del nivell escolar i de la renda per capita de les persones empadronades en la mateixa vivenda que l'alumne/a sol•licitant. En educació infantil, l’import oscil•la entre els 100 i els 50 euros, en educació primària i secundària entre els 30 i els 60 euros al igual que també l’alumnat d’educació especial que rebrà que fluctuarà entre els 30 i els 60 euros.
Les famílies podran recollir el xec a l’Ajuntament de Carlet des del 4 de setembre fins al 30 de setembre de 2019, ambdós inclosos. El termini màxim per al canvi del xec serà el dia 18 d’octubre de 2019. Vençut el termini, l'ajuda que no s'haja fet efectiva quedarà sense efecte.
Esta nova edició de XECarlet se suma a les beques municipals i autonòmiques destinades a l’escoleta municipal Ninos.
Enguany la novetat és que s’han exclòs d’este programa l’alumnat d’escoles infantils de primer cicle, que serà objecte d’una nova beca municipal. Unes noves ajudes destinades a les famílies dels xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys, que seran compatibles amb les de la Generalitat Valenciana i a les quals podran optar totes les famílies que hagen inscrit els menors en una escoleta homologada. Amb esta mesura, tal i com explica la regidora d’educació, Carla Cebrian,  «s’ha valorat la necessitat de posar en marxa estes ajudes per a l’alumnat que acudix a altres escoletes homologades de Carlet, ja que a hores d’ara l’escoleta municipal Ninos és insuficient per a acollir tots els xiquets i xiquetes de la població d’esta franja d’edat.»
Ajuntament de Carlet

 

._000625


._000604