Carlet acull la Trobada del Voluntariat de la UDP

Domingo, 29 de mayo de 2016 | e6d.es
• Més de 650 persones majors s’han donat cita hui a Carlet en la Trobada del voluntariat social de Majors de la Unió Democràtica de Pensionistes de València

._000006
Més de 650 persones majors s’han donat cita hui a Carlet en la Trobada del voluntariat social de Majors de la Unió Democràtica de Pensionistes de València. Un encontre que té com a principal objectiu, agrair a tots els voluntaris majors la seua tasca social en més de setanta municipis.
L’acte, organitzat per la Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Jubilats i Pensionistes de la UDP de València ha comptat amb la presència de la Secretària autonòmica de Transparència, Zulima Pérez, la diputada provincial de Benestar Social, Mercedes Berenguer i l’alcaldessa de Carlet i diputada a les Corts Valencianes, M. Josep Ortega. A més, fins a Carlet s’han  desplaçat diputats, alcaldes, regidors i treballadors socials de prop de trenta poblacions de la província, a més d’una ampla representació del voluntariat. 
La coordinadora provincial de la UDP, Maribel Tarín ha coordinat el programa de la trobada junt a la Regidora del Major de Carlet, Lola Navarro. Un programa d’activitats que ha servit per a felicitar i fer un reconeixement als nous voluntaris que s’han incorporat l’últim any al programa de voluntariat de majors.
Ajuntament de Carlet