Carla Bou Ruiz i Toni Bou Ruiz, màxims representants infantils de la falla Plaça Cervantes de Sueca

Miércoles, 19 de octubre de 2016 | e6d.es
• La Fallera Major Infantil Carla Bou Ruiz, amb la seua simpatia, ens va dedicar unes paraules on manifestava la seua alegria de compartir regnat amb el seu germanet


Amb una festa molt fallera, plena d’emocions i d’alegria, que es podia apreciar a les cares de tots els assistents, familiars, amics i fallers. Va tindre lloc el passat dissabte, 15 d’octubre, al casal de la Falla Plaça Cervantes, l’acte de Proclamació dels seus representants per a les falles de 2017. En primer lloc les presentadores, Clara i Bea, amb molta gràcia i simpatia, van demanar la presència a l’escenari del President Josep Fuster Puchades. A continuació la secretària de la falla, Nerea va llegir l’acta de proclamació del President Infantil per a les falles de 2017, xiquet Toni Bou Ruiz.
Seguidament cridaren a les Falleres Majors 2016, Clara i Ainoha que acompanyades pels presidents van pujar a l’escenari entre forts aplaudiments
Les presentadores van fer una xicoteta introducció explicativa de la trajectòria fallera de la família de Carla i novament la secretària va llegir l’acta de la Proclamació com a Fallera Major Infantil, la xiqueta Carla Bou Ruiz que pujà a l’escenari acompanyada del President infantil. A Carla la van obsequiar amb la banda de Fallera Major Infantil que va ser portada per Miquel Rumbau .Meseguer, falleret i cosí dels protagonistes de la nit. Clara i Ainoha ens van oferir unes emotives paraules de bons desitjos, records i d’agraïment. Arribàrem al moment en que les Falleres Majors 2016, la xiqueta Clara Ferrer Merino i la seua germana Ainoha Ferrer Merino, feren comiat dels seus càrrecs i van rebre una forta ovació.
La Fallera Major Infantil, Carla Bou Ruiz amb la seua simpatia, ens va dedicar unes paraules on manifestava la seua alegria de compartir regnat amb el seu germanet i desitjant a tots  unes bones falles 2017. Toni, encara que xicotet,amb la seua gràcia infantil, també va tindre paraules per als assistents. El nostre President Josep Fuster va tindre bones paraules per a Clara, Ainoha, Carla, Toni i per a tota la comissió.
Se van fer uns obsequis entre els nostres representants. Un grup d’amiguets i amiguetes pujaren tots a l’escenari per a oferir uns regals als representants infantils. També es feren projeccions de fotos i un lipdub.
Tampoc van faltar els dolços i les llepolies, junt al brindis amb cava per a unes bones falles 2017 que ben cert, seran inoblidables per a Carla i Toni junt al president Josep Fuster Puchades.
Falla Plaça Cervantes