Carcaixent s’adhereix per unanimitat al Pla Edificant de la Generalitat

Martes, 6 de marzo de 2018 | e6d.es
• La Conselleria d’Educació té previst rehabilitar, adequar i ampliar diversos espais en atenció a les demandes aprovades
._000520
._000523
El Ple de l’Ajuntament de Carcaixent aprovava este dimecres per unanimitat l’adhesió de la ciutat al Pla Edificant, impulsat per la Generalitat amb la cooperació dels ajuntaments. Es tracta d’un programa que destinarà 700 milions d’euros a construir centres nous i reformar-ne altres, amb el qual la Conselleria d’Educació delegarà en les entitats locals el projecte, la contractació, la construcció, la direcció i la certificació de les obres, mentre que es farà càrrec del cost econòmic d’estes.
Per tal de preparar la llista de necessitats, els consells escolars de cada centre van aprovar les necessitats per a incloure en el Pla Edificant. Posteriorment, van ser posades en comú al Consell Escolar Municipal, que va aprovar per unanimitat la proposta a presentar davant la Conselleria per part de l’Ajuntament, que quedava pendent de l’aprovació per part del Ple este dimecres.
Vicent Albelda, regidor d’Educació, ha recordat que «el dret a l’educació implica el deure i dret a l’escolarització en centres docents amb una infraestructura adequada i de qualitat; per tant, com a Ajuntament, teníem molt clara des del principi l’adhesió a este programa». El regidor també ha agraït a tots els equips directius, membres dels consells escolars i a la comunitat educativa en general la col•laboració i l’intens treball realitzat per tal de poder tramitar la sol•licitud en temps i forma.
Ajuntament de Carcaixent