Carcaixent proclama a les seues Falleres Majors per a les Falles 2018

Domingo, 24 de septiembre de 2017 | e6d.es
• Daniela Tormos Chuliá serà la Fallera Major Infantil i Gema Fogués Garrigues serà la Fallera Major de Carcaixent

._000508

._000407
Ahir per la vesprada, l'Auditori Municipal de Les Dominiques de Carcaixent va acollir, un any més, l’acte de proclamació de les Falleres Majors de Carcaixent per a les Falles 2018. L’acte va estar presidit per Paco Salom, alcalde de Carcaixent, i la regidora de Festes, Rosa Nicolau.
El secretari de l’Ajuntament va llegir les actes  en les quals quedaven proclamades com  a màximes representants de la festa fallera de la localitat la xiqueta Daniela Tormos i Chuliá i la senyoreta Gema Fogués i Garrigues.
En els seus parlaments van agrair a les seues famílies l’esforç i el treball que han realitzat per complir un dels seus grans somnis i van convidar a totes les comissions de la ciutat a viure unes falles inoblidables.
L’alcalde també va tindre paraules d’agraïment cap a Andrea Lluesma, Fallera Major de 2017, pel seu bon fer al càrrec en les passades falles.
En finalitzar l’acte, la fallera Major de Carcaixent, Gema Fogués Garrigues, i la Fallera Major Infantil, Daniela Tormos Chuliá, van realitzar un passacarrer acompanyades per les seues respectives Corts d'Honor, per l'acompanyant infantil Nicolàs Tormos i Chuliá, pel president de la JLF, Paco López Gordo i per tots els membres de la Corporació Municipal fins a una coneguda sala de la localitat on van disfrutar d’un sopar de germanor.
E6D