Carcaixent acollirÓ una meta volant de la Volta a la Ciclista a la Comunitat Valenciana

Lunes, 20 de enero de 2020 | e6d.es
• EstarÓ situada en la Plaša Major i el pas de la caravana estÓ previst cap a les 15:30 hores
._000472
._000448 
Carcaixent acollirà el proper dijous 6 de febrer  una meta volant de la 2a etapa (Torrent-Cullera) de la 72ª edició de la Volta ciclista a la Comunitat València-GranPremi Banc Sabadell. La meta estarà situada en la Plaça Major i s’espera que els corredors passen per ella entre les 15:25 i les 15:30 hores. La caravana entrarà pel carrer Emilio Donat i recorrerà els carrers de  Santa Anna, Marquesa de Montortal i Santa Bàrbara disputant una meta volant en el carrer Marquesa de Montortal junt a l’Ajuntament . Al llarg del recorregut es comptarà amb el control d’un ample dispositiu del que participaran la Policia local i Protecció Civil, així com voluntaris i voluntàries de clubs esportius i particulars, coordinats des de l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Carcaixent.
L’alcalde de Carcaixent, Paco Salom, s’ha reunit amb Ángel Casero, director de la Volta per concretar el seu pas per Carcaixent. Esta es la segona vegada en poc temps que l’esdeveniment passa per la localitat i les dues parts han coincidit en assenyalar la importància que té la Volta com element de promoció turística i de foment de la pràctica esportiva.
En la Volta, que finalitzarà el  diumenge 9 en València, participen 154 corredors de 22 equips diferents, dels quals 12 equips son categoria World Tour, 7 equips categoria Continental Pro i 3 equips categoria Continental. Cal destacar entre altres corredors que participen en esta edició a Alejandro Valverde i Tom Dumoulin, entre altres grans esportistes amb reconeguda trajectòria.
L’alcalde de Carcaixent ha agraït a tots els voluntaris i voluntàries la seua implicació en l’organització del pas de la Volta per Carcaixent i ha destacat la importància de  recolzar proves com esta per al foment de la pràctica esportiva, l’esport base i una forma de vida saludable. A més, ha convidat a tots els veïns i veïnes a eixir al carrer per poder gaudir de l’espectacle que suposa un esdeveniment d’estes característiques.
Ajuntament de Carcaixent

 

._000729

._000731