Cap de setmana esportiu a l’Alcúdia

Martes, 25 de febrero de 2020 | e6d.es
• Campionat 3x3 escolar, exhibició de Motos clàssiques en moviment i partides de pilota al frontó

._000723
Dissabte els menuts i menudes de la casa aficionats al bàsquet o a la pilota valenciana van ser els protagonistes. D’una banda, al pati del CEIP Batallar, es va celebrar la segona jornada del Campionat 3x3 Bàsquet Escolar, organitzat per  l’Escola Municipal de Bàsquet de l’Alcúdia (EMBA), amb el suport de la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de l’Alcúdia, i els col•legis de primària.
Este campionat, que enguany celebra la seua XV edició, començà  el dissabte 15 de febrer i conclourà el dissabte 7 de març, amb semifinals, finals i lliurament de trofeus. És de destacar l’augment de xiquetes participants a este Campionat, que enguany ha sumat un total de 190 jugadors i jugadores, dividits en 33 equips de les categories de pre-bejamí, benjamí i aleví.
També els  pilotaris més joves de l’Alcúdia van poder gaudir de l’esport autòcton a l’aire lliure, amb un oratge espectacular un ambient genial per  a la seua pràctica. L’escola Municipal de Pilota va celebrar dissabte de matí una jornada de partides amistoses entre els seus alumnes de totes les categories, per a estrenar la remodelació d’un dels frontons del poliesportiu municipal, per tal d’adequar-lo a la pràctica de la Pilota Valenciana.

Motos clàssiques i homenatge a Antonio Olmos
Diumenge, el soroll dels motors va omplir el circuit urbà situat a l’avinguda Comte del Serrallo en la VII Exhibició de Motos Clàssiques en Moviment l’Alcúdia 2020, organitzada pel Club de motociclisme Tràfec3. Els amants del motor pogueren contemplar als box improvisats l’exposició de Motos i cotxes clàssics de competició, a més de gaudir de les carreres que se celebraren amb les diferents categories: Automàtiques i 500cc, Clàssiques de 250 i 350cc. , Pro +50, 80 i 125cc i PRO -50, 80 i 125cc.
A la matinal acudiren alguns dels pilots veterans del nostre territori, com ara Soqueta de Cullera, Edu, Tarzán i El Blau de l’Alcúdia que se sumaren a l’homenatge que la organització li retia al veterà pilot valencià, ex campió d’Espanya, Antonio Olmos Reyes. També es van sumar a l’homenatge l’alcalde de l’Alcúdia, Andreu Salom, la regidora de Esports, Isabel Madramany i altres mebres de la corporació. El bon oratge i l’afició dels alcudians per les motos van fer que tant el circuit com la zona d’exposició tingueren un riu continu de visitants. 
Ajuntament de Cullera

 


._000694

._000700