Bona participació de Montserrat, Alzira, Carcaixent i Sueca en els Jocs Esportius de la Generalitat

Jueves, 6 de febrero de 2020 | e6d.es
• La sala de joc va ser el Casal Multiusos de la capital de la Ribera Baixa, on també es cel.lebra el ja mític Open d´estiu

._000389

._000300
El passat dissabte 1 de Febrer es va disputar el Zonal dels Jocs Esportius de la Generalitat corresponent a la seu de Sueca. La sala de joc va ser el Casal Multiusos de la capital de la Ribera Baixa, on també es cel.lebra el ja mític Open d´estiu » Ciutat de Sueca». Era la primera vegada que acolliem un torneig d´aquestes característiques i ha estat un èxit complet , amb la participació de 64 xiquets i xiquetes.
Els jugadors inscrits provenien de diferents clubs de tota la província de València : Quart de Poblet,Camp de Morvedre,Carcaixent, Montolivet, Paterna,Montserrat, Oliva , Alzira, Massanassa, Alaquàs, Benimaclet, Bunyol i per supost Sueca. Siguent aquesta última la delegació més nombrosa.
Les jugades il.legals , l´escac i mat del Pastor , les peces «en prise» (peces indefenses que poden ser capturades tranquil.lament) i les caigudes de bandera estagueren en l´ordre del dia però cal excusar als jugadors ja que la majoria acaba d´iniciar-se recentment en el món dels 64 quadres. Amb l´organització d´aquest tipus d´event la
principal intenció es crear afició escaquistica entre els més menuts.
Dario Saez del Camp de Morvedre es va proclamar campió ( graciés al sistema de desempat ) amb 6 punts després de 7 rondes, cal dir que els 10 primers classificats jugaran la Final dels Jocs Esportius.
Respecte als jugadors locals destaquem l´actuació del suecà Agustin Garcia que va terminar amb 5,5 punts a la vuitena posició, aconseguint per tant classificar-se per a la Final dels Jocs Esportius. També cal nomenar a Vicent Fos (26é classificat amb 4 punts) i Martí Guerra (34é classificat amb 3,5 punts).
G.V.OFICINES RECOMANADES DE CAIXA POPULAR A LA RIBERA


        

        
._000006