Benimodo es tenyeix de runners

Martes, 11 de abril de 2017 | e6d.es
• Youssef Benazzoz, atleta del C.A Guadassuar, va quedar primer i Rubén Crespo del C.A. Crespo Cronorunners va ser segon

._000478
Dissabte 8 d’abril va tindre lloc la quarta prova puntuable del VII Circuit Cajamar Ribera del Xúquer amb la IV edició del 10k de Benimodo. Devers un 600 atletes varen ser de la partida on es va poder veure el domini del atleta del C.A Maskokotas Guadassuar, Youssef Benazzoz, i on Rubén Crespo del C.A. Crespo Cronorunners va ser segon. En la categoria femenina, domini del C.A Crespo Cronorunners, aconseguint Lucia Alberola la victòria i Sandra Pla el tercer lloc. A nivell col•lectiu, gran batalla entre els atletes del Caixa Popular d’Algemesí i els Crespo Cronorunners, amb victòria final pels d’Algemesí. Finalment, la cursa va ser un èxit de participació amb un dia ideal per la pràctica esportiva. La propera cita en dues setmanes a Gavarda. No us la podeu perdre!!