| Edición diaria núm: | Año: 7 | Noticias: | Fotografías: | Comentarios de usuarios:

Miércoles, 25 de enero de 2017

POBLACIONES » General » BabySel posa a la venda a Sueca els nous tratges de comunió
» Noticias Comerciales » V

BabySel posa a la venda a Sueca els nous tratges de comunió

Més de 40 anys de dedicació en el sector de la moda
BabySel està d'estrena, i es que ja ha posat a la venda els nous trages i vestits de comunió. BabySel es una botiga de roba infantil que porta en la actualitat més de 40 anys de dedicació en el sector de la moda per als més menuts. Aquesta llarga trajectòria fa de Babysel una botiga amb una gran experiència adquirida i uns coneixements del món de la moda infantil insuperables.
En Babysel podràs trobar infinitat de productes, tan per a bebè com per a xiquets i xiquetes de fins a 12 anys. A més, cal ressaltar que les seues especialitats des de fa molts anys són la moda infantil relacionada amb batejos, cerimònies i comunions. 
Per altra banda, l’establiment compta amb una gran col·lecció de productes relacionats en la puericultura, com ara cotxets i complements diversos per al teu bebè. Així mateix, podràs trobar tot tipus de joguets per als més menuts i poder regalar en dates assenyalades qualsevol article o producte per als xiquets. Visita la botiga Babysel a Sueca i t’aconsellaran i assessoraran de la millor manera possible per tal de garantir les necessitats del teu menut. El tracte personal, amable i familiaritzat amb els clients és una de les qualitats per les que destaca Babysel.No deixes escapar el teu trage o vestit de comunió

 
Consulta tota la informació de BabySel - Clic ací

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.
  • 0Comentario
    Imprimir Enviar a un amigo
  • Compartir

Noticias similares