Arturo Escrig és elegit president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa

Jueves, 8 de agosto de 2019 | e6d.es
• La vicepresidència primera és per a Óscar Navarro, de Polinyà de Xúquer, i la vicepresidència segona per a Amparo Giner, de Benicull

._000706
El segon ple de constitució de la Mancomunitat de la Ribera Baixa va tindre lloc ahir a la vesprada a la seu de la Mancomunitat a Sueca. Finalment, el regidor de Compromís per Favara Arturo Escrig va aconseguir la majoria simple necessària, en la segona volta de la votació, gràcies a l'acord entre Compromís, Esquerra Unida i Units per Benicull.
Una vegada va quedar composta la taula, pel component de més edat i el més jove, es va donar pas a que els representants de cada localitat juraren o prometeren el seu càrrec com a vocals de la Mancomunitat. Seguidament es van realitzar les votacions entre els dos candidats presentats, d'una banda Arturo Escrig, de Compromís per Favara, i d'altra banda la candidata del PSPV-PSOE d'Almussafes Davinia Calatayud.
En la segona votació, i amb majoria simple, Arturo Escrig, va ser elegit president de la Mancomunitat de la Ribera Baixa, per 11 vots a favor d'Arturo Escrig, sis a favor de Davinia Calatayud i dos vots en blanc. La vicepresidència primera va ser per a Óscar Navarro, de Polinyà de Xúquer, i la vicepresidència segona per a Amparo Giner, de Benicull.
E6D

 

 

,_000698

._000632