J.J. Grau: "Anem a millorar l'ambulatori de Cullera i construirem una nova residčncia per als nostres majors"

Martes, 16 de abril de 2019 | e6d.es
• Segona part de l'entrevista a Juan José Grau, candidat a l'alcaldia de Cullera pel Partit Popular
._000603
Des del diari El Seis Doble els oferim la segona part de l'amplia entrevista realitzada a Juan José Grau, candidat a l'alcaldia de Cullera pel Partit Popular. Una vegada ens ha presentat els membres que compondran la nova llista electoral del PP per a les Eleccions Municipals del pròxim 26 de maig, entrem a analitzar les propostes del candidat en les distintes i diferents vessants en les que es fonamenta el govern d'una localitat.
En esta segona part de l'entrevista ens anem a centrar en la branca que sustenta tota l'acció social del programa dels populars de Cullera. Segons Juan José Grau, "ací en Cullera tenim dos temes que preocupen i interessen molt als ciutadans en l'aspecte de serveis socials i sanitat, per una banda el servici que està oferint actualment l'ambulatori de la localitat i, per altra banda, la llista d'espera que hi ha per accedir a la residència de majors".
"En estiu la població de Cullera es multiplica i cada vegada necessitem millorar en serveis sanitaris per poder fer front a la gran demanda, des del PP anem a treballar per millorar les hores i els serveis al nostre ambulatori", remarca el candidat.
Per altre costat, respecte a la residència de majors, lamenta que ara mateix "hi hagen 15 persones en llista d'espera. No seria suficient ampliar les instal•lacions de l'actual centre, caldria fer-ne un de nou", assenyala Grau.
E6D
 

._000644


._000642