Ana´s Ferrer Tejedor serÓ la Fallera Major de Carcaixent per a les Falles 2019

Lunes, 9 de julio de 2018 | e6d.es
• Els membres de la Junta Local Fallera, lĺalcalde de Carcaixent Paco Salom i la regidora de Festes Rosa Nicolau van acudir al domicili de la jove per a proposar-li ser la mÓxima representant de la festa fallera a la localitat
._000448 

._000368
El matí calorós del diumenge és va convertir en un dia de sorpreses i emocions. Anaïs Ferrer Tejedor anava a dinar amb la família com molts diumenges, però no imaginava el que li esperava a la seua arribada a casa de sa mare.
Els membres de la Junta Local Fallera, l’alcalde de Carcaixent Paco Salom i la regidora de Festes Rosa Nicolau van acudir al domicili de la jove per a proposar-li ser la màxima representant de la festa fallera a la localitat. La cara de sorpresa en entrar i el somriu nerviós va denotar que la jove, no s’esperava en cap moment el que estava succeint.
José Vicente Gascó, el president de la JLF, li va fer l’oferiment de ser la fallera Major de Carcaixent i després ràpidament va contestar i va dir que sí.
Anaïs Ferrer Tejedor enguany és fallera de la comissió de la falla Avinguda Joan XXIII, abans va pertànyer a la Falla Bressol de la taronja, i la seua família té una gran relació amb la festa.
E6D


._000546VD