Ana Toledo Flors proclamada Fallera Major de la Falla Cervantes de Sueca

Miércoles, 16 de octubre de 2019 | e6d.es
• Acompanyada pels presidents Mario Carbó Escrivá i Lucas Vivas Llopis
._000448 
._000410

El passat dissabte, 12 d’octubre,  la falla Plaça Cervantes de Sueca  es va engalanar per a celebrar al seu Casal, l’acte de la Proclamació dels seus màxims representants per a les falles 2020, un dels actes més emotius per al món faller,un acte ple d’alegria i de moltes emocions que es podien apreciar a les cares de tots els assistents, familiars, amics i fallers.
En primer lloc les presentadores, Sandra Beltrán i Alba Cotaina, amb molta gracia i simpatia, van demanar la presència a l’escenari del President Lucas Vivas i LLopis. Després van cridar als representants de les falles de 2019, Blai, Andrea i Anna que van pujar a l’escenari i ens van dedicar unes paraules molt emotives d’agraïment adreçades a familiars i a la comissió. Van rebre uns obsequis i s’acomiadaren dels assistents entre forts aplaudiments.
A continuació cridaren als xiquets presentadors infantils, Marc Atanasio i Vicent Ferri,amiguets de Mario,que foren els encarregats de portar la part infantil.  Després de la lectura de l’acta per part de la secretaria Maria Juan Ortells es va proclamar al xiquet Mario Carbó Escrivá com a President Infantil 2020.Ell molt decidit, guapo, content i feliç va rebre una forta ovació. No va faltar la companyia dels seus amiguets “minipetxis” i els del col•legi per a fer-li obsequis.
Finalment  va arribar el moment més esperat de la nit quan la Secretària  Maria juan Ortells, va fer lectura de l’acta de la Proclamació dela Fallera Major 2020, a la senyoreta Ana Toledo Flors que acompanyada pel President Lucas Vivas, caminava a poc a poc, amb un somriure infinit i molt il•lusionada pel passadís que la convertia en màxima representant dels fallers i falleres de Cervantes.
Les amigues d’Ana li van preparar un vídeo amb fotos de la protagonistai on elles són lesartistes que canten i ballen. Tots els nostres representants ens van dedicar unes paraules on es podia apreciar la il•lusió i l’alegria del somni tan desitjat.
Un dels moments més emotius de la nit, va ser quan la banda de Fallera Major per a Ana, va ser portada pels seus pares Mª Jesús i Juan que no podien amagar la seua alegria i emoció. La sorpresa de la nit amb la Xaranga C25 va omplir de música el casal i va fer ballar a tots a ritme de xaranga especialment als protagonistes de la nit.
Tampoc van faltar els dolços i les llepolies, junt al brindis amb cava per a unes bones falles Com a colofó de l'acte, es van realitzar nombroses fotografies col•lectives amb les diferents colles que van assistir, familiars, amics... Una nit que dóna el tret d'eixida a les Falles 2020  que ben cert, seran inoblidables per a Ana junt als nostres presidents Lucas i Mario.
El ball, amb la música de la disc mòbil “POWER EVENTS” i el Dj Maki, l’harmonia i les ganes de festa i de falles, feren una nit màgica, preludi del què ha de vindre.
Ana, Mario i Lucas, tindran la sort de  viure un any màgic, manifestat amb  la seua cara la il•lusió, alegria i felicitat  per haver aconseguit que el seu somni siga ja una realitat.
ENHORABONA als nostres representants i familiars!
Desitgem què passen unes   BONES FALLES 2020!
Falla Cervantes