Amb un gran concert a Carcaixent es presenta la nova Big Band de la Lira Carcaixentina

Sábado, 3 de julio de 2021 | e6d.es
• El parc Navarro Daràs va ser l'escenari triat per a la posada de llarg d'aquesta nova banda

._000779
La nit de Carcaixent es va omplir de música amb el concert presentació de la Big Band de la Lira Carcaixentina. Des del parc Navarro Darás, el swing de Glenn Miller o Duke Ellington, entre molts altres compositors, va fer les delícies del nombrós públic que es va acostar per a gaudir de la vertadera música en directe.
Carcaixent ja va crear en 1984 la seua primera Jove Jazz Band, molts han sigut els músics que han integrat les diverses formacions que al llarg dels anys han disfrutat amb estos estils musicals. Conscients de la necessitat de comptar en la localitat amb una formació de Big Band funcional i operativa, alguns dels creadors d'aquella primera Jove Jazz Band s'han posat a la feina i han creat esta nova formació que es nodreix de nous músics de la Lira Carcaixentina i grans amics que s'uneixen a ells per a realitzar els assajos i concerts.
Leopoldo Ortiz (Polo) i Felip Santandreu ens conten com va començar aquesta aventura que va haver de paralitzar-se, com tantes altres coses, per la pandèmia de la COVID-19, ja que la presentació de la nova Big Band estava prevista per a el mes de gener passat.
Ara, una vegada realitzada la presentació, continuaran reclutant a més músics per a realitzar diversos concerts per tota la geografia valenciana, intercanvis amb altres bandes i preparar, fins i tot, un festival de Big Bands.
E6D

 

 

 

._000006

._000625